A vonzás törvénye

Az univerzum törvényei mindenre és mindenkire hatnak. Az egyik - talán a legfontosabb - törvény a vonzás törvénye. Mivel Te is az univerzum része vagy Te sem vagy kivétel! Amikor gondolsz valamire azzal magadhoz vonzod a hasonló gondolatokat. Ez akkor is így van, ha nem hiszel benne, épp úgy mint ahogy ha megbotlasz elesel. Függetlenül attól, hogy hiszel-e a gravitációban vagy sem. Ha tehát változtatni szeretnél az életeden akkor elsősorban a gondolodásodon kell változtatnod. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani ezeken az oldalakon.
Kéréseidet a gondolataid által fejezed ki. Mindegy, hogy mit kérsz megkapod. Ha tehát több pénzt szeretnél akkor gondolj a gazdagságra és ezzel pénzt vonzol az életedbe. Ha ellenben a pénz hiánya jár az eszedben akkor azzal csak további hiányokat vonzol magadhoz. Ha gazdag akarsz lenni gondolkozz úgy mint a gazdagok! Az igazán gazdag emberek rengeteget adakoznak. Ezzel azt mutatják, hogy bőven van nekik, és a vonzás törvénye alapján még többet vonzanak magukhoz.
A közmondások sok esetben nagyon jól megfogalmazzák ezeket az igazságokat.
Az optimisták pozitívan gondolkoznak, ezáltal további pozitív hatások érik őket, tehát általában vidámak és boldogok. Ezzel szemben a pesszimisták mindenben a rosszat látják, és amikor ezek a negatív várakozásaik be is következnek ezzel igazolva látják magukat, pedig mindössze a vonzás törvénye működött. Először a gondolatainkat kell pozitív irányba terelni, hogy azután a sorsunk is pozitív irányba mozduljon!
A következő oldalon pozitív gondolatokat, idézeteket olvashatsz. Ha sikerül magadévá tenned ezeket a gondolatokat akkor már meg is tetted az első - legfontosabb - lépést a sikeres, gazdag és boldog élet felé.